JA slide show
Home Trameses 1a tramesa Pasqua 2012
1a tramesa Pasqua 2012

Benvingut al tret de sortida de la Pasqua 2012. Tens a les teves mans el document marc i la primera tramesa de preparació. Amb aquest enviament encetem un camí que recorrerem tots plegats i que ens portarà a les Avellanes del 5 al 8 d'abril de 2012.
Amb Crist, és ara (Apassionar-se, Resisitir, Actuar). Aquest és el lema de la Pasqua 2012. Segur que en la teva vida t’has trobat en moments en què cal decidir, triar, concretar, fer un pas endavant, actuar... Viure la Pasqua pot ser per a tu una oportunitat per trobar motius de fons per decidir, per triar, per concretar, per fer un pas endavant, per actuar, per acceptar el repte de viure i de veure la teva vida i la realitat d’una altra manera. Tu, com a jove, tens molt a dir amb relació a la situació del món i de la societat.
Totes les dinàmiques que hi trobaràs són ben obertes. Et convidem que les treballis tant personalment com en grup. Pretenen ajudar i inspirar més que pautar, sigues lliure per incorporar altres aspectes, sobretot si les dinàmiques es fan en grup. Si tens algun suggeriment, no dubtis a fer-nos-ho saber. Les trameses que reps en format paper també les trobaràs disponibles a la pàgina web de la Pasqua: www.maristes.org/pasqua/avellanes. Si no l'has rebut en paper i t'interessa rebre-la, escriu-nos un correu electrònic a l’adreça següent: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 Endavant! capbussa't en la tramesa i anima't a viure la vida amb sentit, que et doni esperança en el teu dia a dia. Saps que som molts i moltes els qui fem camí amb tu.
L'equip de Pasqua 2012

Descarrega't el pdf

 

La Pasqua al Facebook

La Pasqua al twitter


Visites del contingut : 287425


Contacta amb nosaltres