JA slide show
Home Trameses
Trameses
Mirant a fons. Document Marc 2013
 

La Pasqua és una trobada de persones que volen aprendre a viure «mirant a fons». Celebrar la trobada és important. Com diu Pere Casaldàliga: «Tota la nostra vida hauria de ser una trobada, un encontre, trobar-nos amb nosaltres mateixos, trobar-nos amb el proïsme, trobar-nos amb la natura, trobar-nos amb Déu…». L’edició del 2013 serà la 40a vegada que les Avellanes acull un bon grup de joves per viure i celebrar la Pasqua. Al llarg d’aquests anys, molts joves han après a viure «mirant a fons», a l’estil de Jesús. Ara, aquesta invitació és per a tu! Estàs convidat/ada a venir a la «trobada» de la Pasqua de les Avellanes, a compartir les teves inquietuds, allò que vius i et fa viure. Aquests quatre dies a les Avellanes poden ser una experiència diferent al que vius en el teu dia a dia.

Aquestes línies et poden ajudar i acompanyar en aquest temps de preparació, sabent que la Pasqua són els teus descobriments i les teves vivències, que resten dins teu si has anat a fons en els processos que has viscut abans i durant la Pasqua. Si estàs d’acord amb alguna cosa del que has llegit; si creus que allò que vius i com ho vius pot ser d’ajuda per als altres; si vols compartir alguna cosa que et fa viure; si no estàs d’acord amb moltes de les coses que has llegit i ho vols contrastar; si estàs decidit a viure «mirant a fons»,

Viure la Pasqua et pot ajudar a trobar motius de fons per «mirar» i gaudir de la vida amb intensitat. Segur que no hi trobaràs totes les solucions, potser una mica de llum per a les teves respostes. La Pasqua és una invitació a viure «mirant a fons», deixant que els rostres de la teva vida t’expliquin les seves històries. Sabent donar-te, però, també, sabent descansar, cuidar i ser cuidat, compartir el temps, els dies, els somnis, els esforços, les pors, els somriures i els fracassos. Viure «miranta fons» t’ajudarà a observar els moviments interiors, a escoltar les paraules i els sorolls interns, a discernir o separar els sentiments i els judicis, a sentir correctament els desitjos i la seva força. També et pot ajudar a relacionar-te amb allò exterior des de dins teu; és a dir, des de la capacitat de connectar íntimament amb l’altre, de captar signes, d’interpretar gestos, de viure des de la interioritat per anar encaixant les experiències que vas vivint, per anar a fons i trobar sentit al que vius i al que fas.

No ho dubtis, vine! T’hi esperem!

 
1a tramesa 2013
 

Benvingut al tret de sortida de la Pasqua 2013. Encetem un camí que recorrerem tots plegats i que ens portarà a les Avellanes del 28 al 31 de març. “Mirant a fons”. Aquest és el lema de la Pasqua 2013. És una crida a viure des de la profunditat, mirant la vida i els altres d’una altra manera. El procés de la Pasqua és una oportunitat per aprofundir en la teva manera de «mirar», des de la teva realitat i des de la teva història. És posar-te en camí d’autenticitat per confrontar-te amb la «mirada» de Jesús de Natzaret...

Totes les dinàmiques que hi trobaràs són ben obertes. Et convidem que les treballis tant personalment com en grup. Pretenen ajudar i inspirar més que pautar, sigues lliure per incorporar altres aspectes, sobretot si les dinàmiques es fan en grup. Si tens algun suggeriment, no dubtis a fer-nos-ho saber. Les trameses que reps en format paper també les trobaràs disponibles a la pàgina web de la Pasqua: www.maristes.org/pasqua/avellanes. Si no l’has rebut en paper i t’interessa rebre-la, escriu-nos un correu electrònic a l’adreça següent: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

ndavant! Capbussa’t en la tramesa i anima’t a viure la vida amb sentit, que et doni esperança en el teu dia a dia. Saps que som molts i moltes els qui fem camí amb tu.

L’equip de Pasqua 2013. MIRANT A FONS

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 6 de 13

La Pasqua al Facebook

La Pasqua al twitter


Visites del contingut : 296251


Contacta amb nosaltres