JA slide show
Home Trameses
Trameses
2a tramesa Pasqua 2012

Amb la publicació d’aquesta segona tramesa de Pasqua, quedaran unes setmanes per començar la nostra trobada a les Avellanes. En aquesta segona tramesa, igual que en la primera, et proposem unes dinàmiques inspirades en el document marc per entrar dins teu (o en el grup) i fer un camí que et prepararà per viure aquells dies a les Avellanes.

Potser ja has viscut algun any l’experiència de la Pasqua i pots tenir una mica de mandra, de comoditat i et costa fer el pas de viure un altre cop la Pasqua. O pot ser que el desconeixement, i la sospita del que és la Pasqua, faci que els més joves no vulgueu tirar-vos a la piscina per viure un encontre amb els altres i amb Jesús de Natzaret. Però també hi ha qui ho té ben decidit: alguns per trobar-se amb altres joves en l’ambient que es fa a la Pasqua, uns altres per passar uns dies diferents i per "carregar les piles" enfilant la vida amb un altre ritme i tenir uns dies de descans i pau. Per a molts, la trobada anual amb la celebració del Crist a la Pasqua és una data que no pot fallar. Com veus, hi ha situacions ben diverses en aquests dies previs. Aquest any la Pasqua et convida a viure la vida des de dins, amb intensitat per ser transformadors de la realitat que ens envolta. No som els joves els qui estimem el risc i l’aventura, els qui volem que algunes coses canviïn?

Avui, davant la Pasqua, estàs cridat a ser decidit i viure una experiència de trobada amb altres joves entorn de Crist. No et perdis aquesta oportunitat. La teva! T’hi esperem!

L’equip de Pasqua 2012

Descarrega't el pdf

 
1a tramesa Pasqua 2012
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 8 de 13

La Pasqua al Facebook

La Pasqua al twitter


Visites del contingut : 296256


Contacta amb nosaltres