JA slide show
Home Trameses
Trameses
Document Marc Pasqua 2011
/>Hola! Com va la vida? I, d’idiomes, com estem? Alguna paraula en anglès? Quin és el teu domini sobre aquest idioma internacional? O, com a mínim, això diuen, oi? Que amb l’anglès pots comunicar-te arreu del món.
Nosaltres no volem desmentir-ho, ni molt menys, però creiem que on hi hagi l’idioma universal de l’amor no hi haurà fronteres ni rivals.
De totes maneres, no pateixis, no cal ser un expert en idiomes per entendre el lema de la Pasqua d’aquest any: «Amb Crist, belivin’».
«Belivin’» és un joc de paraules que al·ludeix a la paraula anglesa believing, que significa creient, però que al mateix temps comprèn tres significats relacionats amb allò que ens ajuda a creure i viure.
Una fórmula màgica (o no) que et permetrà endinsar-te en tu mateix i descobrir la teva pròpia essència, vivint plenament allò que dóna sentit a la vida.

BE (ser) + LIV (viure) + IN (el meu interior) = BELIVIN’
Vols provar-la?

Llegiu-ne més...
 
Segona Tramesa Pasqua 2010

Quan t’arribi aquesta segona tramesa de Pasqua, quedaran unes setmanes per començar la nostra trobada a les Avellanes. En aquesta segona tramesa, igual que en la primera, et proposem unes dinàmiques inspirades en el document marc per entrar dins teu (o en el grup) i fer un camí que et prepararà per viure aquells dies a les Avellanes.

 

Potser ja has viscut algun any l’experiència de la Pasqua i pots pensar que ja n’hi ha prou, que cal trobar altres experiències. O pots tenir una mica de mandra, de comoditat i et costa fer el pas de viure un altre cop la Pasqua. O pot ser que el desconeixement, i la sospita del que és la Pasqua, faci que els més joves no vulgueu tirar-vos a la piscina per viure un encontre amb els altres i amb Jesús de Natzaret. Però també hi ha qui ho té ben decidit: alguns per trobar-se amb altres joves en l’ambient que es fa a la Pasqua, o d’altres per  passar uns dies diferents i per «carregar les piles» tot enfilant la vida amb un altre ritme i tenir uns dies de descans i pau. Per a molts, la trobada anual amb la celebració del Crist a la Pasqua és una data que no pot fallar.

 

Com veus, hi ha situacions ben diverses en aquests dies previs. Aquest any la Pasqua et convida a viure la vida amb un cor nou, amb intensitat per ser transformadors de la realitat que ens envolta. No som els joves els qui estimem el risc i l’aventura, els qui volem que algunes coses canviïn?

 

Avui, davant la Pasqua, estàs cridat a ser decidit i viure una experiència de trobada amb altres joves entorn del Crist. No et perdis aquesta oportunitat. La teva! T’hi esperem!

 

L’equip de Pasqua 09

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 13

La Pasqua al Facebook

La Pasqua al twitter


Visites del contingut : 296264


Contacta amb nosaltres