JA slide show
Home Trameses
Trameses
Tramesa 1 Pasqua 2015

Hola, amic i amiga! Comencem el camí cap a la Pasqua! I en aquest sentit també comencem el camí cap a les PERIFÈRIES. Aquest any anirem fent camí amb la proposta de fer diferents parades al llarg de les dues trameses. Aquestes parades estan pensades per poder fer un itinerari de diferents experiències. A cada parada hi haurà propostes diverses per anar preparant la Pasqua amb el vostre grup. Tot i així, si es creu convenient es pot adaptar l’itinerari a les necessecitats de cada grup i/o persona que hi participi. Estàs preparat/da? Comencem? 

 

Descarrega't la tramesa 1 en pdf

Llegiu-ne més...
 
Document Marc 2015. Amb Crist cap a les perifèries

Aquest any, el lema de la Pasqua respon a una inquietud que hem compartit a l’equip de Pasqua a partir de la crida del papa Francesc a viure amb una actitud de sortida cap a les perifèries. En molts dels seus escrits i discursos, el papa Francesc entén que l’Església, els cristians, han sortir de si mateixos, han d’«obrir les portes» i a anar a les «perifèries», als entorns on viure és difícil, on hi ha patiment, sofriment i marginació. Un èxode cap als llocs on manca pau i consol. Només si es produeix aquest moviment, el cristianisme és congruent i coherent amb el seu missatge essencial, l’evangeli de Jesús.

La Pasqua de les Avellanes és una trobada de joves inquiets, cadascú des de la seva realitat i moment vital, que volen viure l’experiència de celebrar i compartir els dubtes i les certeses, les inquietuds i les vivències. La Pasqua se’ns ofereix com una oportunitat per descobrir o redescobrir l’opció de l’Evangeli tenint com a referència el camí que va fer Jesús amb totes les seves conseqüències.

Celebrar i viure la Pasqua és deixar-se sorprendre per tal d’acollir l’essència de l’evangeli, que és bona notícia d’humanitat per a les persones. El lema «Amb Crist, cap a les perifèries» ens suposa fer un pas per sortir del nostre petit entorn de comoditat, de la nostra zona de confort, i accedir a l’àmbit del risc en la trobada amb les persones. Anar a les perifèries exigeix audàcia, valentia i sensibilitat. No es tracta d’anar-hi per convèncer ningú ni tampoc per anul·lar l’altre, sinó per escoltar, aprendre i ser receptiu a les seves inquietuds. Es tracta, bàsicament, de viure en clau d’humanitat perquè tots plegats esdevinguem més humans.

Descarrega't el document marc en pdf

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 13

La Pasqua al Facebook

La Pasqua al twitter


Visites del contingut : 296269


Contacta amb nosaltres