Home Benvinguts a la Pasqua de les Avellanes!
Benvingut!
Benvinguts a la Pasqua de les AvellanesBenvinguts a tots i totes a la pàgina web de la Pasqua de les Avellanes. Et saludem a tu, potser, que acabes de conèixer que és això de la Pasqua i tens curiositat per saber-ne una mica més; a tu que ja la coneixes i vols estar al dia de les novetats i de les propostes que des d’aquí et podem oferir; i també sigues benvingut tu que per casualitat o per algun altre motiu has entrat al nostre portal.

La Pasqua d’Avellanes té més de 40 anys de vida!!! Moltes "pasqües" reunint a joves que volen compartir el propi camí de descoberta de l’evangeli de Jesús de Natzaret i que volen viure aquests dies en un clima de pau, d’interioritat de compartir i de festa. La Pasqua està promoguda pels germans maristes i organitzada per un equip de joves: “l’equip de Pasqua”.

En la nostra pàgina hi trobaràs diferents recursos i informacions que et poden fer un bon servei. Visita’ns amb tranquil·litat i gaudeix del que t’oferim: les trameses, el document marc, les curiositats... Si tens un temps més llarg també hi pots dir la teva, així la web s’enriqueix amb l’aportació de tothom.

Endavant, capbussa't en la nostra pàgina web i anima't a viure l'esperança en el teu dia a dia. Saps que som molts i moltes que fem camí amb tu.

L’equip de Pasqua


 


La Pasqua al Facebook

La Pasqua al twitter


Visites del contingut : 296251


Contacta amb nosaltres